Hej!!

Hej, wow Tisdag morgon redan och veckan ar full i gang. Jag ska snart ga och lagga mig, fick knappt nagon somn i natt alls. Mannen jobbar natt och jag ar inte van att sova ensam, men men jag hoppas det gar lattare att somna i dag.
Jag har suttit och laddat ner massa shyssta applikationer till min Iphone, just nu lyssnar jag t.ex. pa Vakna med the Voice, fast har i Seattle ar det inte sa mycket vakna utan mer sova som galler.
Vadret har varit fint i dag, ingen sol men skont och behagligt ute. Jag vaknade tidigt och gick mot biblan for att anvanda datorn dar. Traffade sedan min van Z och vi satt och snacka massa innan vi fortsatte mot Starbucks for att fortsatta smida vara planer for hur vi ska fixa det dar jobbet vi vill ha. Bade hon och jag har ju insett att det inte funkar att svara pa annonser utan det handlar om att natverka. Det later latt i tal men inte sa latt i praktiken. Men skam den som inte vagar utmana sig sjalv och ge sig ut pa okant vatten. Naja, vi har iafall bestamt att vi ska slappa blicken fran datorskarmen och bege oss ut och mingla. Pa torsdag har vi planerat att ga pa en mingelfest dar jobbsokare far en chans att knyta kontakter med folk som redan ar etablerade pa jobbmarknaden. Denna mingeltillstallning sker pa en bar har i Belltown (dar jag bor). Det vi hoppas fa ut ar att knyta lite kontakter helt enkelt. Vidare sa ar planen att boka informella intervjuer och att skriva in mig pa en typ av arbetsformedling, dar de hyr ut en pa kortare anstallning. Jag kanner att jag behover komma in lite mjukt pa den amerikanska arbetsmarknaden. Om jag ska vara arligt sa inser jag hur lite jag vet och kan om detta land. Jag upptacker nya saker varje dag, fantastiskt egentligen, jag ar glad att jag far mojligheten att uppleva annu en kultur, vid sidan av den svenska och libanesiska!!
Nu till nagot annat, i fredags sa hade jag en underbar dag och kvall med Z. Vi gick till en lite finare bar, en vinbar, dar vi satt och drack gott vin och lite tilltugg till. Stallet heter Sip och ar nyoppnat, valdigt trevligt. Efter ett par glas vin motte vi upp med Z pojkvan pa en sushi bar i stan, dar at vi varldens godaste sushi och drack mera vin och sake. Vi babblade sa mycket att vi inte insag att vi var de sista personerna kvar pa restaurangen nar lamporna tandes. Sedan gick vi hem i ett upplyst Seattle downtown med fint vader. Kom inte i sang forrens vid midnatt.

Nu ska jag hoppa i sang, ar trott efter bara 4 h somn i natt.

Ha d bra vanner och familj!!




Har var vi pa den nyoppnade vinbaren i fredags


Kommentarer

Postat av: Lexi

Hej gumman! Funkar det bättre nu med mellanrum?



Mailat Baho förresten? Kraaaaam

2010-01-27 @ 19:35:29
URL: http://alexxxi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback