Weekend

Hej!
Ni sover just nu och jag är uttråkad till max. Det beror på den där Amerikanska fotbollen, varje söndag och måndag är min man inte tillgänglig. Han kollar alla matcher som går hela dagarna, och kvällarna! Detta ska hålla på fram till februari nästa år, stackars mig:-(
Annars val i dag! mycket tråkigt att SVD tog sig in i Riksdagen men det var också väntat. Mest spännande blir det nu att se hur deras roll kommer att utvecklas under de kommande fyra åren. Jag är annars glad att Alliansen återigen vann valet. 
Helgen har bjudit på en massa regn, massor massor, och sol. Vädret är konstigt här i Seattle, det känns som att vädergudarna inte kan bestämma sig för om det ska vara höst eller sommar lite till.
Maken min hoppade fallskärm i går lördag. Han har drömt om det ganska länge nu och planerade att hoppa på hans 30-års dag förra månaden. Men vi fick ställa in det. Nu for vi 7 stycket ut till flygfältet i går, alla hans vänner skulle hoppa, jag var den enda som avstod. Kan lova att jag kände mig en aningens utanför efter att de hoppat. De var helt lyriska efteråt och jag kunde ju bara gissa hur det var och kändes. Men nej, det är inget för mig, jag varken vill eller vågar, eller jo jag vågar nog lite, men jag vill inte... hehe jaa nu har vi etablerat det:-)
Me and my man before the jump; visst ser jag glad ut att jag slipper? :-)
Galenpannor!!
Efter hoppet for vi hem och käka lite. Sedan mötte jag upp med brudarna (Kate och Frida) för lite fika på kvällen. Vi gick till Broadway, inte långt ifrån där jag bor och besökte ett fik som hette något med Martini dessert!?? Iallafall så serverade de en massa goda tårtor och annat gott. Jag beställde in minglass med chockladfudge och drack kaffe till det. Orkade inte äta allt, kände mig helt sockrig i munnen efteråt hehe. Det regnade som crazy där ute och inne i lokalen var det väldigt hög ljudnivå. Så visst var det trevligt men kanske inte världens bästa ställe att gå till om man vill prata i lugn ton.
Min goda mintglass med chocolate fudge -  because I derserve it! ;-)
I morgon är det Måndag och första dagen på nya jobbet, yiiiykes. Lite nervöst är det men jag försöker att ta det lugnt och bara gå dit och göra mitt bästa. Jag vet inte om det blir så mycket jobbande imorgon, jag har ju fortfarande inte skrivit på något kontrakt eller löneförhandlat så jag antar att det blir en del sånt imorgon. Men det ska bli så spännande och roligt det är. Synd bara att jag återigen måste pendla till jobbet... hur skönt hade det inte varit om inte företaget låg i något av skyskraporna downtown!!! 
Oki doki, vi hörs snart vänner. Ha en trevlig Måndag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback