Sommarlov!

Halloj! Har ni saknat mig?
...aaaa men då får ni sakna mig lite till;-)) jag tar nämligen sommarlov från bloggen. Ända sedan Helena har åkt och jag börjat jobba så är det fullt upp med rutinlivet. Jag kommer hem runt kl 19 varje dag efter att ha gått hemifrån runt 06:30 på morgonen. Jag är minst sagt slut på kvällarna och hinner knappt öppna datorn.
Men jag återkommer när sommaren är slut och allt återgått till det normala igen. 
Hoppas ni får en fin sommar och semester vad ni än har för planer. Själv ska jag jobba o jobba och sedan blir det en lite resa till San Francisco för att semestra och gå på bröllop. Min goda vän Roya gifter sig med sin karl. Det ska bli så kul, blir ett perisiskt/Indiskt/Amerikanskt bröllop, multi-kulti med andra ord... helt i min smak:-))
Vi hörs snart!!! kraaam

Small Update!

Tja Chicos!
Jag missade att uppdatera igår men jag är ju Sverigebesök av en vän så det är fullt upp här. Vi har roligt. Har hunnit med en hel del, som att shoppa, gå på Happy Hour, se Sex and the City filmen, ätit god middag samt njutit av solen och faktiskt även hunnit med att gå på en festival idag. Vädret har varit skit sedan stackars Helena landade, det har varit kallt, regningt och blåsigt. Men idag när vi hade gett upp och var på väg hem så kom solen fram. Först lite trevande och sedan kom den för att stanna, heeeeela dan som var kvar. Så himla underbart! Vi satte oss på en Boliviansk restaurang vid Pike Place och drack lite gott. Efter ett par timmar fick vi solsting och drog oss hemåt. Hemma passade jag på att ta mig en lång dusch, sedan gick vi ner mot Space Needle. Det var en festival som var på gång där, det var massor folk, och härig stämmning. Vi satt där ett tag sedan gick vi och handlade, och for hem. Och nu sitter vi här och softar. Jag har förresten varit ledig från jobbet i dag pga. det är helgdag i USA i dag. Men imorn är det dags att jobba igen!!
Jag lovar att återkomma med en normal uppdatering snart! Men det är lite intensivt just nu att det inte riktigt finns tid att blogga:-)))
Vi hörs snart snart!!!
kraam