min helg!

Hallåj!
Nu är jag tillbaka igen, inte så frisk och kry som jag hade hoppats, men väl vid gott mod. He He den här helgen har verkligen inte varit den bästa om vi ska tala om hälsa. Jag har varit i ett "mellanland" kan man säga mellan sjuk och frisk, eller frisk och sjuk; det går i omgångar. I fredags var jag hemma från jobbet, jag tänkte att tre dagars vila skulle vara bra, men framåt kvällen så kände jag mig hur pigg och frisk som helst. Dessutom så var jag fruktansvärt rastlös så jag bestämde mig på kvällen att gå hem till en kompis och dricka vin. Kanske inte det smartaste men jag pallade inte sitta hemma. På lördagen gick jag och tränade, och jag tränade även i dag. Inte smart! Jag har aldrig varit så matt efter en träning som jag var i dag. Usch ingen rolig känsla och nu sitter jag här och bara känner förkylningen i bröstet, jag hostar, det rinner lite smått om näsan... bläääh... kan bara tänka mig hur det kommer kännas imorgon. Och jag får verkligen inte vara sjuk imorgon, jag måste till jobbet!!
Nåväl, nu ska jag inte klaga så mycket mer:-) här kommer iallafall lite bilder från helgen:
I lördags for vi till Convington till en kvinna som har hand om våra taxes eller skatt. Hur säger man det på svenska? Vi fick "goda nyheter" där, tydligen så ska vi betala 1000 dollar i restskatt... kul:-( Efter de "goda nyheterna" så åt vi lunch på Arbys. Vi gjorde det förra året också (åt lunch på Arbys) så jag kände att det kanske var dags att skapa en ny familjetradition hehe. De har iallafall supergoda curly fries och till maten drack jag rootbeer (cola som smakar som Jenka tuggummi). Ja mer amerikanskt än så kan det inte bli hahaha
I fredags, på Urban Outfitters, hittade jag världens häftigaste kylskåpsmagneter i form av Iphone appar. Jag och maken är ju fästa vid våra Iphones så det passar ju perfekt att ha magneterna på kylskåpet... ifall vi skulle få lite abstinens:-)
Jag köpte även Emergen C - vitamindrink i helgen och av det har jag druckit en hel del, i hopp om att jag ska hålla en eventuell förkylning borta. Det gick ju bra tills jag valde att pajja allt med att gå och träna..
Jag och Frida smög oss i väg till Red Robin vid the Waterfront (ja vi hade utsikt över vattnet när det regnade som mest i dag, mycket trevligt) Vi var superhungriga och på lite "syndarhumör" så vi åt en äkta amerikansk cheeseburger med pommes och massa med cola. Till efterrätt så delade vi på friterade cheesecake bollar som vi doppade i smält chocklad och jordgubbssylt. HeHe återigen, mer amerikanskt än så här blir det inte.
Vi hörs imorgon kära läsare, nu ska jag mysa lite med min man, kolla på en film och äta lite till Ha Ha:-)))

trött

Hej alla,
Jag har varit sjukt trött nu sedan i måndags med superhuvudvärk. Med andra ord; jag saknar inspiration till att blogga. Jag tar ett liter brejk nu ett par dagar och återkommer snart med mer energi...
nu e klockan snart 21... ska sooovaaa!!!

New Hairdo´

Hej!
Har haft en bra ledig dag i dag men hann egentligen inte med att göra det jag skulle men men får ta det imorgon.
När jag vaknade i morse gick jag och tränade kondition och sedan följde jag med tjejerna till Outlet Mall. Jag hittade inget men det var trevligt att hänga med vännerna. Efter outlet så åkte vi till Red Lobster och åt middag. Sedan blev det hemgång och storstädning av köket, så nu ser det superfint ut.
Anyway, som ni vet så är det snart vår och med våren kommer känslor av förnyelse. Jag har länge funderat på att göra något med mitt hår. Jag brukar tona det mörkt så att allt bli en och samma färg, supermörkt. Det är snyggt, man känner sig lite exotisk och sofistikerad i mörkt hår. Men på senare tid har jag börjat känna mer och mer att jag vill ljusa upp håret igen. Jag tror också att det passar ypperligt att göra det lagom till våren. Så nu får ni berätta vad ni tycker om mina planer. Min stilförebild i det här fallet är Audrina Patridge från The Hills. Jag älskar hennes klädstil och jag har börjat gilla hennes fina slingor i håret. Det känns så ledigt och fräscht. Vad tror ni?
Jag ska iallafall boka tid snart hos Elwoods tjejkompis som är frisör. Jag vet inte vad jag tycker om det, jag litar nämligen inte på någon frisör. Jag går till frisören när jag känner att en eventuell katastrofklippning är bättre än det jag har förtillfället. Jag går helt enkelt dit när det är för långt och helt ostrukturerat, som det är just nu!!
Som första bilden, det tycker jag skulle funka fint på mitt hår!
I love love allt med denna bild; håret, kläderna, sminket!
Det här kanske blir för ljust!? Jag hade det superljust när jag var runt 22-23 men sedan tröttnade jag eftersom utväxten syntes så mycket.

galen lördag

Tja! Åhh vilken rolig helg jag har haft! och en är den inte över; imorgon är en röd dag och det innebär såklart att det inte blir något jobb för mig. Så jag kan softa och ta det lugnt hela kvällen och imorgon:-)
Men nu till helgen, jaa vad ska man säga, vad vore livet utan världens roligaste vänner som verkligen förgyller tillvaron här i Seattle!!
I lördags så for vi till BOKA för att äta middag (den efterlängtade hamburgertallriken) och dricka lite gott. Vi var sammanlagt 12 pers, alla svenskar utan min man, fast han är hederssvensk i den sk. "svenskklubben" hahaha:-))
Eftersom vi inte fick plats alla på samma bord så delade vi upp borden i ett tjejbord och killbord. Det tyckte jag var en jättebra idé; för ni kan ju tänka er hus diskussionerna går till med alla dessa tjejer när de fått i sig lite alkohol!! Det var galet kul och mycket skratt i allafall.
Vi gick sedan vidare till Cow Girls som är en slags nattklubb som påminner om Coyote Ugly. Kommer ni ihåg den filmen, när tjejerna står och dansar på baren. Pa Cow girls är det precis samma sak, lättklädda brudar står och dansar och serverar drinkar till superbra musik. Det var sånt ös där inne och vi dansade med och tog ett par shots. Vid ett tillfälle ville de att jag skulle gå upp på en sån där mekanisk tjur, haha aldrig i livet, gud vad pinsamt.. jag e så mesig så jag skulle ramla av den på en gång.
Efter det blev det hemgång (klubbarna här stänger kl 2) och de bokstavligt talat slänger ut en när tiden är inne, sååå himla tråkigt!
Lite bilder från lördagen:
Hela "svennegänget" Kates vännina på besök från Sverige, Annas syster på besök från Sverige, och såklart jag,
Frida, Anna, och Kate:-)
Grabbarna i bordet bredvid
Jag skojar inte, det ni ser är jordens godaste hamburgertallrik... och pommes fritten är to die for!!
I love my girls!

Dollarblind

Kära dollar, du är älskad och eftertraktad i många delar av världen. Jag gillar dig också, jättemycket, så missförstå mig inte nu och ta det här personligt. Men mitt problem med dig är att jag tar dig lite förgivet, och inte riktigt inser ditt värde. Det är ju nämligen såhär; under lång tid var jag tillsammans med Kronan. Kronan var jag lite rädd för och jag tog honom aldrig för givet. Jag visste min kronas värde, jag kände min krona innan och utan. Men sedan så hände något, jag gjorde slut med kronan och blev tillsammans med dig istället. Och du är verkligen en superbra partner och allt, men som sagt ibland så driver du mig till vansinne. Jag är dollarblind med dig. Jag vet inte riktigt hur mycket du är värd:-/

Jag vet inte hur det är med er men varje gång jag åker utomlands så förlorar det nya landets valörer sitt värde. Det är liksom bara pengar som inte riktigt har någon "tyngd". Den svenska kronan är jag så van vid och jag vet vad jag får för pengarna och jag känner ända in i märgen dess värde.
När det kommer till dollarn t.ex. så uppstår ett litet delikat problem. Jag har talat med mina vänner här i USA om detta och vi är rörande överens om att vi är alla lite "dollarblinda" mer eller mindre. I min hjärna ser det ut så här:
100 dollar - jaaa det är väl lika med 100kr?
5 dollar - psssst det är inga pengar, haha vaddå 5 kr!
1 dollar för ett tuggumi - shiiiiit vad billigt!!! 1 kr bara
Ah och sådär håller det på... ibland räknar jag om dollarn till svenska kronor. En snabb huvudräkning där jag multiplicerar summan med 7. Då får jag lite ångest, för helt plötsligt inser jag att det inte är sådär jättebilligt som jag inbillat mig.
I-landsproblem eller hur!
Det roliga med dollarblindhet är också att man blir "lurad" här i USA av priserna. Om man går på restaurang eller går till en klädaffär så verkar utsikterna goda (läs: priserna) men sedan när man ska betala så läggs det på skatt och då blir det genast mycket dyrare. Bäst är väl när man går på restaurang och måste lägga både skatt och dricks så slutsumman blir en aningens dyrare än vad man tänkt sig.
Mitt råd till mig själv och alla andra dollarblinda personer där ute: undvik, under alla omständigheter att räkna om till svenska kronor, om du inte vill deppa ihop totalt that is:-))

Libanesiskt

Åhmaj åhmaj! Äntligen har jag hittat en restaurang med riktigt god Libanes mat och BRA musik!! Stället heter Georgeous Gerorge´s och ligger i Greenwood. Georges är Palestiner och hans restaurang är riktigt liten och gullig och maten är gudomlig.
Jag, som har växt upp med mammas goda mat och underbar libanesisk mat i Libanon, blir ALLTID besviken när jag går på restauranger som påstår att de lagar medelhavsmat. Antigen innehåller maten på tok för mycket vitlök, eller så är tabboulin inte fräsh. Dessutom är de flesta rätterna för överkryddade så man känner bara smaken av just en krydda och inte av själva rätten. Jaja, ni färstår vad jag menar.
I dag var vi i allafall på detta Georgeus (sorry for min stavning) George´s stället och det var såå bra. Supertrevlig personal, de spelade även Melhem Zein (min favoritartist) i högtalarna och jag sjöng även med i klassiska libanesiska låtar från tiden då mina föräldrar var unga. Åhh så nice!!
Minns ni att jag berätta att vi skulle gå och äta glass på Coldstone Creamary i dag efter middagen. Vi åkte faktiskt runt och leta efter stället en stund innan vi gav upp. Vi kände att det fick vara eftersom vi både var proppmätta från middagen. Men det känns lite tråkigt att vi inte åkte dit eller försökte hitta stället.. speciellt eftersom vi pratat om att besöka stället i över två veckor nu.
Här var vi idag, dock är bilden lånad, det var verkligen inte så här ljust och soligt när vi var där tidigare i dag.
Här har vi Mr George himself med hans supergoda mat!!
(Bilden lånad av theStranger.com)

mat snart

Det är kväll och jag väntar på min man som är i skolan och slutar om en halvtimma. När han kommer hem ska han få sig en liten överraskning! Vi pratade och bestämde att vi ska fira alla hjärtans dag imorgon (tisdag) eftersom han är upptagen i kväll. Men seriously, gud vad tråkigt! Det är ju bara alla hjärtans dag en gång per år så då tycker jag faktiskt att jag får lov och fixa något. Så efter jobbet gick jag och handla lite mat, ska göra Ceasar Sallad med Tigerräkor, och till efterätt har jag köpt hans favoritdessert. Jag har även köpt ett fint kort och tulpaner (rosorna är sjukt dyra och jag är snål) hehehe. Nä nu ska jag hoppa in i duschen innan han kommer hem...
Förresten det har fullkomligt öst ner regn hela dagen i dag. Jag hade så himla roligt åt situationen på vägen hem från jobbet, mitt fina paraply, som jar har använt endast 1 gång, blåste nästan av. Och jag fick lov att gå emot blåsten för att den inte skulle gå sönder helt. Och det hela var ju en aningens komiskt eftersom det liksom är såå typiskt Seattle. Jag älskar den här staden när det öser, jag tror att vi alla kommer närmare varandra i det här vansinnet som uppstår när det regnar.
duschen var det ja....

Vårkänslor

Vilken härlig dag vi har haft i Seattle i dag! Det kändes som vår, i allafall en lite stund. Igår (lördag) var det storm och det regnade massor. Detta är givetvis väldigt typiskt då det ALLTID verkar regna på lördagar då jag har planerat utgång. Eftersom det regnar kan jag inte kan locka håret eller ta på mig ömtåliga skor eftersom man riskerar att sköljas bort och håret att bli platt:-(((
Helgen har varit superb och detta trots att min man har varit bortrest sedan fredagskväll ( han kom precis hem nu söndag kväll). I går hängde jag och Kate på Mexico och det var treeevligt!
I dag sken solen och det var så underbart! Vi, jag Kate och Frida, åkte till Madison Park och hängde där en stund. Vi åt på ännu en Mexicansk restaurang... vi är lite addicted to say the least! Efter det köpte vi oss en glass och sedan hem.
Jag sitter nu och kollar på the Grammys live... en av fördelarna med att bo på västkusten är att man kan följa alla galor direkt. Just nu intervjuas Rihanna och hennes klänning ser förjävlig ut!! Vet inte riktigt vad hon har hittat den men den är ful.. vad tycker ni? Jag antar att ni vaknar upp till nyheterna om the Grammys om några timmar.
Jobb i morgon och sen hem... vi firar Valentines på tisdag då mannen går i skolan sent imorgon...
Här kommer lite bilder:
Kolla vad härligt! Bilden tagen från vårt sovrumsfönster... och solen lyser!!
Lördag: Mexico Part 1 :-)
Jag och söta Kate!
ICactus - världens godaste Mexico mat!! Eller ahhh kanske inte världens godaste men den bästa vi testat hittills i Seattle!!
Glad Alla Hjärtans Dag!!!!
Mina Kära Läsare

The Stockholm Syndrome

Under den senaste finanskrisen så talades det, i USA, om att landet inte fick gå samma väg som Sverige - dvs. inte bli "socialistiskt". Allt detta snack på nyheterna resulterade i att Jon Stewart skämtade till det i sin talkshow och skickade ner sin kollega till Sverige för att "undersöka" hur "socialistiskt" Sverige var och vad USA hade att vara oroliga för - om de gick samma väg som Sverige vill säga:-)
Jag kan tänka mig att en del av er redan har sätt de två klippen "The Stockholm Syndrome". Dessa klipp är superroliga, så ni måste se dem, om ni inte redan gjort det vill säga:-))
Del 1
The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
The Stockholm Syndrome Pt. 1
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor & Satire Blog The Daily Show on Facebook

Del 2
The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
The Stockholm Syndrome Pt. 2
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor & Satire Blog The Daily Show on Facebook

Don´t Worry...

Jag var bara tvungen att lägga upp en bild jag har på min mobil. Visst är den underbar!!

Valentines Day

Snart är det Alla Hjärtans Dag och det är väl trevligt? Om sanningen ska fram är jag sämst på att fira sådana här typer av dagar (alla hjärtans dag, fars- eller morsdag, namnsdagar etc.). Det börjar oftast väldigt bra, jag blir uppmärksammad på TV, och i butikerna att det snart stundar en "special dag". Genast börjar jag tänka på hur mycket jag älskar personen i fråga och hur bra den här dagen ska bli för den och den personen (ja beroende på vad det är vi ska fira). Sedan så närmar sig den där dagen och jag inser att jag varken har köpt någon present, och ännu värre, ens har en idé vad jag ska köpa. Så det hela slutar med att jag panikhandlar något i sista stund och det blir sällan bra. Jag tror mina stackars föräldrar kan skriva under på detta (mors- och farsdagar) och min man med, han fick nämligen ingenting alls förra året. Ofta kan jag gå in i butiker och titta på supercoola kort med texter som jag kan tänka att jag ska köpa och skicka till so and so för att visa hur mycket de betyder för mig. Men jag kommer aldrig till skott, jag skickar inget, och sedan kommer den "stora dagen" och jag leker anti och liksom förklarar för alla att vaddå, man ska väl inte bara ha en dag för att fira de man älskar, man ska fira dem VARJE DAG!! Jag vad ska man säga, jag är ett lost case:-) Men men jag har lovat mig själv att köpa något gullig till maken denna gång. Jag har även föreslagit för honom att vi måste måste måste komma i väg till en glassbar som heter Cold Stone. Jag såg en bild på en glass därifrån och blev så sugen. Middagen spelar inte så stor roll var vi äter, men glassen vill jag ha!!
USA exploderar i rosa godis inför Valetines Day!
Candy for your Sweetheart!
Längtar efter glassen!!

Starbucks is Memories


Min kära Helena skrev ett roligt inlägg om hennes förkärlek till kaffe på Starbucks, och jag kan inte annat än hålla med henne när hon skriver att det är inte kaffet i sig som man är så där superförtjust i, det är snarare alla minnen man har från Starbucks.

När jag bodde i Madrid så hade vi en Starbucks precis runt hörnet till skolan. Jag gick aldrig dit. Istället hängde vi på Faborit, ett spanskt fik, med god mat och kaffe. Det var där jag lärde mig säga "coffee to go please" på Spanska - café para llevar por favor! Det var Happy times!!
När jag året därpå åkte till Seattle för att plugga så blev det istället så att jag och min då nyfunna vän Helena hängde på Starbucks on The Ave. The Ave är en gågata precis vid universitet. Mitt allra första minne är att jag går in där och står och studerar kaffemenyn ett tag utan att bli så mycket klokare. Till slut så blir det min tur att beställa, jag frågar baristan, ehh do you have any normal coffee?? Hon tittar på mig och svarar, do you want to order a drip? Jag svarar lite förvirrat, ehhh sure (notera att jag har inte har en aning vad drip är för något). Sedan frågar hon vilken size jag vill ha, hon rabblar up: short, tall, grande, venti etc. Återigen så hänger jag inte riktigt med så jag svarar; hmm do you have a medium size? Hon säger då, a tall drip!? Jag säger, sure... hehe Ja som ni ser, att beställa på Starbucks kan vara lite av en huvudvärk innan man fått in terminologin.
Det jag ville komma fram till är att jag och Helena gick till samma gamla Starbucks varje dag efter lunch. Där satt vi i ett par timmar, drack kaffe, filosoferade, löste världsproblemen, pratade högt på svenska och garvade så att folk tittade irriterat på oss. Det var verkligen underbara tider. I bland får jag känslan av att det underbara i livet inte alltid är det man planerar eller försöker kontrollera, det sker oftast när man minst anar det, som på ett Starbucks i ett regnigt Seattle.
Starbucks is Memories!


Precis när jag hade flyttat till Seattle

Jag försöker leka kreativ fotograf i Ocean Shores

... med en short drip!

Visste ni förresten att Starbucks kommer i från Seattle? Här på bilden ser ni den allra första Starbucks ever. Den ligger i downtown, vid Pike Place Market, och är alltid proppfull med turister som ska köpa souvenirer och ta bilder.


Det berömda Starbucks där jag och Helena alltid hängde vid luncherna. Den ligger i University District på The Ave!!

Här i Seattle hittar vi även Starbucks huvudkvarter! That´s where all the magic happens, mmm:-))

En gammal bild på mig och Helena, tror det var januari -08 på en libanesisk restaurang i Stockholm. Det har inget med Starbucks att göra men tyckte den var lite fin! Eller hur Helena??

Super Bowl Sunday

I dag är det Super Bowl Sunday, den dagen då det är dags för den allra sista matchen för säsongen i NFL. I och för sig är matchen över nu och Wisconsins Green Bay Packers vann över Pittsburgh Steelers. Super Bowl säger mig inte så mycket, eftersom jag inte förstår så mycket av Amerikansk fotboll, men en dag som denna måste man bara vara med och titta. Man kan jämföra det lite som att Sverige spelar VM final i fotboll, det råder liksom fotbollsfeber överallt, och då kan man ju inte bara skippa att delta i festligheterna.
Vi åkte hem till min mans kompis, där de flesta av hans vänner hade samlats för att titta. Ett måste, under Super Bowl,  är all MAT!!  En annan grej med Super Bowl är all reklam som visas på TV. Reklamen har aldrig visats förut och är faktiskt riktigt underhållande och rolig på sina håll.  Att köpa reklamtid under Super Bowl är dessutom är svindyrt! Så reklamen, kan man säga, är minst lika viktig som matchen, eftersom det också är underhållning.
Annars har helgen varit helt OK. Kom i väg till gymmet två gånger och det känns superskönt. På lördagkvällen mötte jag upp med Kate efter träningen och vi köpte en massa toppar på ROSS. ROSS är tydligen en affär där man kan handla märkeskläder billigare, haha jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den affären, lite low life kanske:-)) men vi fick som sagt med oss en massa toppar hem. Efter ROSS mötte vi upp med Anna för lite Happy Hour, och sen slöt även Annas man upp och vi fortsatte kvällen på Palomino med lite mer Happy Hour.
Nu sitter jag här i allafall, söndagkväll, mätt som tusan och trött efter i dag.. och jag ser inte fram mot att börja jobba igen i morgon:-( e så himla trött på att pendla!!
Gammal bild från Happy Hour på Palomino!! Ett kärt återseende, då vi inte hängt där sedan jaaa minns inte...länge sen i allafall:-)  det brukade vara stammisstället innan men man har ju gått vidare, there are other of fish in the sea:-))

friday!

Hi Guys!
Äntligen hemma, sitter här med mossgröna mysbyxor, mycket nice:-)
I dag gjorde jag något jag inte gjort förut - jag gick till tandläkaren! Ok Ok jag hoppas ni förstår att med "inte gjort förut" så menar jag att jag aldrig besök en tandläkare i USA förut hehe. Det roliga är att min tandläkare är tillsammans med min läkare!! Så när jag var hos min läkare, som förövrigt  är jordens skönaste läkare, var jag och maken bara tvungna att besöka hennes flickvän som är tandis också. Och vår tandläkare visade sig vara lika trevlig hon med. Snacka om jackpot!!
Iallafall, jag hade som väntat en massa hål, men de var tack och lov små små hål. Problemet verkar vara att jag gnisslar mina tänder något så sjukt mycket att jag gnisslat ner tidigare lagningar och därmed gjort plats för hål. Det är inte undra på att jag har haft så jäkla ont i bakre tandraden så länge:-( Hon rekommenderade även att jag ska ta bort visdomständerna inom ett par år, hjäälp:-(
Att gå till tandläkaren är dyyyyyyrt, det är det ju även i Sverige. Jag är, tack och lov, dubbelförsäkrad från mitt jobb och jag finns även med på min mans försäkringsplan. Så när det väl blir dags att laga hålen (i mars) kommer jag bara att behöva betala en liten summa för att få tänderna fixade. När jag går tillbaka dit så kommer jag att begära att de ska använda tandfärgad fyllning på tänderna (istället för Amalgam). Eftersom jag väljer bort Amalgam kommer jag få betala ungefär 20 dollar per tand ur egen ficka, så slutsumman för att fixa alla mina hål lär hamna på 100 dollar ungefär ca 700 kr). Om jag inte hade haft försäkring så hade jag fått betala 2400 dollar för hela kalaset (ca 16000 kr!!) så jag tackar Gud att jag har förmånen att vara försäkrad i detta land!
Annars; det är fredagskväll och jag ser fram mot att bara få ta det lugnt, kanske kolla på lite svensk TV över internet. Imorgon kör vi hårt på träningen igen och så efter det blir det Happy Hour med min favorit Kate... ser fram mot det massor!
Ok nu måste jag springa ner till tvätten och sno åt mig en torktumlare innan någon annan gör det. Det är nämligen så att två torktumlare har gått sönder så man får praktiskt taget slåss om dem:)). Vi bokar inte heller tid i tvättrummet här i USA som man gör i Sverige så det är lite först till kvar som gäller!!
vi hörs snart!!

mmm

Hej Hå!
Äntligen har vi kommit halvvägs i veckan. Snart är det fredag och då ska jag sova!! Det blev upp tidigt i dag igen och köra ett konditionspass i 45 min. Det kändes jäkligt bra, men jag var lite mör i benen efteråt:-) När jag väl kom hem från jobbet var det hemmafrusysslor för hela slanten, tvätta, laga mat, städa undan, diska, fixa lunch till Elwood etc. Shit jag är helst slut nu, vill bara sova!!
Imorgon sticker jag hem till Ali, kanske min blivande svägerska!? vi ska iallafall käka lite middag hos henne. Det ska bli kul.
Amen Gud vad tråkigt det blev nu... better call it quits!
God natt!!

Tisdag kväll!!

Ligger i sängen och ska sova alldeles strax! Har haft fullt upp hela dagen med lite allt möjligt. Tränade i morse, jobbade, och sedan möta upp Anna för lite vin och snacks hemma hos mig. Nu är jag helt slut. Jag tänkte köra ett konditionspass i morgon innan jobbet. Ser fram mot det, eller egentligen ser jag mest fram mot att vara klar med själva träningen och vara nyduschad. Det är så skönt:-))
Jag uppdaterar mer imorgon, gotta get som ZZZZZZzzzZZZzzzzzz
Party party... eller sleep sleep snarare:-)

Jag Miss USA;-)

Vi satt och pratade, jag och mina kollegor, förra veckan under lunchen och vi kom in på Libanon och libanesiska kvinnor. Jag berättade att Miss USA 2010 (Rima Fakih) faktiskt är Libanes och är tom född i Libanon. De allra flesta visste ju redan om det, men inte vår administratör. Efter lunchen fick jag bara lov att googla fram lite bilder på Rima så han fick se hur hon ser ut. I slutet på förra veckan fick jag se att han hade lagt upp en bild på henne men photoshopat in mitt huvud istället på kylskåpsdörren. Höll på att dö av skratt nr jag såg bilden.
Jag och min kollega är ansvariga för att hålla rent i käket denna vecka (därför sitter min bild på kylskåpsdörren). Varje vecka brukar vår administratör skoja till det och liksom photoshoppa in folks ansikten på andra kroppar. Nu fick jag vara miss USA:-) Något jag absolut kan leva med MEN jag skulle nog aldrig ha på mig mina glasögon på en sådan tillställning hahaha:-)
Orginalet Rima Fakih