hey guys!

Sorry för en kass uppdatering på sista tiden:-(( Mycket på gång på kvällarna med socialisering förstår ni;-)
Var ute på Happy Hour med mina kollegor i dag efter jobbet, det var himla roligt. Vi drack och beställde en massa mat, the story of my life typ:-) sedan fick jag lov att promenera hem för att känna mig lite duktig. Sitter här nu i allafall och är lite lullig, drack inte ens två glas vin men det slog till ganska mycket känner jag nu:-/
I morgon ska jag ansöka om semester i tre dagar!! wohoooo:-) när man jobbar här i USA så är semester inte direkt något att räkna med. Jag får t.ex. en semesterdag per månad. Detta innebär att jag efter 7 månader på min nuvarande arbetsplats har samlat på mig hela 7 dagars semester (minus två då som jag tog när Karla var här). Det ännu sjukare med detta är att man vänjer sig ganska snabbt vid sakers natur i detta land. It is what it is liksom, istället väljer man att göra det yttersta av den lilla semester man får. Som nu t.ex, i sommar när brorsan kommer så sticker vi på en roadtrip genom underbara California. Vi tar tre dagars semester men med helgen så blir det ju fem dagar, det gäller mao. att njuta av varje dag som det vore den sista.
Ännu sjukare är, om vi ska fortsätta denna diskussion, är att den dagen jag blir med barn och föder så får jag endast 3 månaders mammaledighet...OBETALT! oh my lord, hur ska detta gå ihop?? Jaja den som lever få se, men jag är hoppfull, det måste man vara, livet bjuder på överraskningar i varje hörn, både goda och dåliga. Men jag tror att allt löser sig till det bästa för att det brukar det alltid göra i slutändan.
Imorgon blir det ingen socialisering för mig efter jobbet, då ska jag till gymmet istället och köra hårt. Sedan ska jag hem och blogga, har saknat det faktiskt!
Näää nu börjar jag få kramp i händerna, sitter helt snett och skriver haha
En gammal bild på mig och min kusin Grace taget i Sthlm (hon var på besök hos oss från Kanada). I allafall, på samma plats i augusti 09 (John Chris i Sthlm) blev jag överraskad av mina vänner på min möhippa. Hade ingen aning om att de hade planerat detta... men där var alla mina vänner helt plötsligt som hade rest från både när och fjärran. Jag blev så chockad och överraskad att jag gjorde som jag alltid brukar göra i en sån situatuon: jag började gråta! haha gud vad pinsamt:-))

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback