Like and No Like...

Det finns en hel del bra musik ute just nu...
Jag gillar inte Hip Hop, till skillnad från min man, som bara lyssnar på det. Jag kan inte riktigt relatera till musiken på samma sätt som Elwood kan, tyvärr! Häromdagen försökte jag spela en del av mina favoriter (mest dansmusik) för honom men den enda han gillade var Robyn, vilket inte är dåligt det heller:-)
Iallafall, det finns bara ett par artister inom Hip Hop genren som jag verkligen gillar, just för att deras musik berör mig på något sätt... vi kör med två nya favoriter just nu:
Eminem och Cindrella Man från hans senaste album - Very Good!!
Kanye West med Runaway- stor i USA just nu, vet inte hur det är i Sverige
Lite svenskt också: jag ÄLSKAR Robyns nya singel Indestructible, hur bra är inte den här låten! Jag spelade den för Elwood i helgen och detta var den enda av mina favoriter som han gillade
På listan över låtar som får tummen ner just nu är:
Rihanna med Only Girl, eller vad den heter. Den spelas precis hela tiden överallt! Detta är mitt problem med Rihanna, jag älskar hennes musik, men två månader efter att hon släpper en singel så är den så sönderspelad på radio att jag inte står ut med tanken på att lyssna på låten, ever again!
Jag måste också säga att jag inte förstår mig på Septembers låt Mikrofonkåt. Hon sjunger konstigt (håller ni inte med?) och texten förstår jag mig inte heller riktigt på. Något positivt med September är att hennes nya singel tillsammans med Petter, Baksmälla, faktiskt är riktigt bra... hmm det kanske har med att man kan relatera till den:-) även om jag inte brukar "Fakka Upp" under mina utekvällar ha ha:-))
Hoppas ni gillar låtarna!!

Kommentarer

Postat av: Lexi

Jag veeeeeet, men jag älskar att sova ut, haha, blir grinig om jag inte gör d =(Allt bra annars? Kram

2011-01-11 @ 09:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback