helgen!

Hej alla,

Sitter pa jobbet och skriver, passar pa nu nar jag inte har sa mycket till over pa kvallarna till det. Helgen har i allafall varit riktigt rolig, underhallande, och lite tokig emellanat. Jag far nog lagga upp lite bilder sa fort jag for over dem fran kameran.

I lordags var det ganska regnigt under dagen och bade jag och Karla kande oss lite smasega. Sa vi akte hem runt tva tiden fran stan och tog det bara lugnt. Jag hann med att tvatta all tvatt ocksa samt stada undan lite i lagenheten sa det kanndes skont att ha det gjort. Pa kvallen akte vi hem till Anna och hennes man pa forfest. De bor i Belltown och klubben vi skulle till ligger i samma omrade sa det ar ju alltid bra att slippa ga sa langt.

I allafall hemma hos Anna och Per var det fest pa G med hemmagjorda Mojitos och vi drack aven Mango Sour som Karla hade kopt da hon var i Chile. Festen holl till halv tolv ungefar innan vi beslot oss for att ga till Seesound Lounge, den klubben vi hade bestamt att ga till. Det var lite tokigt dar, vi dansade massor, och sen akte vi hem och sov. Vi hade i allafall riktigt roligt och det var skont att fa ta pa sig the dancing shoes igen och sla klackarna i taket!!

Sondagen var ocksa lite regning och kall men superskon och rolig den med. Vi akte upp till the Outlet Mall och Karla och Elwood shoppade runt lite medan jag gav smakrad. Outlet Mall ar superbra, de saljer massor med designerklader, vaskor, och skor for en billigare slant en man kan fa i stan. Det enda trakiga ar att det tar typ 40 min att kora dit. Sa vi passar alltid pa att aka upp dit nar vi ska till svarforaldrarna for det ligger pa vagen dit.

Vi fortsatte sedan till svarforaldrarna dar vi bjods pa en supergod middag bestande av Chilensk/Hispanic influerad mat, empenadas och enchiladas, supergott! Efter det sa testade Karla att skjuta med gevar och pistol pa deras gunrange, eller vad det heter. Det tyckte hon var roligt... sedan tog svarfar ut henne pa en motorcykel tur.
Dagen avslutade vi med matshopping pa WinCo, billighetsaffaren. Och sedan hem, vila, sova... och ja nu ar det mandag igen.

Vi har det bra har och har riktigt roligt samt en perfekt blanding av sighseeing, slapp, och socialising:-) en vecka kvar och vi far se vad den for med sig!!

Hors snart!!

Kommentarer

Postat av: Johanna

Later som ni har det kul och tar vara pa tiden! :) Ahh, mango sour...Mmm!! Min pojkvan kom tillbaka fran Chile i sondags och han hade kopt med sig en hel del gotta darifran...:)

2011-03-29 @ 00:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback