Åh så bra!!

Rihanna har gjort den igen!! Jag hörde den första gången i Los Angeles på radion. Kunde knappt tro mina öron; jag tror jag har hittat min sommarfavorit... lyssna och njut!!

California Roadtrip Day 1

Hej alla kära!
Nu har vi kommit hem från vår lilla semester till underbara Kalifornien. Om ni någonsin har chans att åka dit så säger jag bara GÖR DET!!! Jag har i allafall kommit hem med en massa ny energi och jag är full med inspiration. Eftersom vi var borta i 4 dagar sammanlagt så tänkte jag berätta lite om varje dag under de följande dagarna som kommer.
Vi börjar med dag 1 och San Francisco:
Vi lämnade ett regnigt Seattle och tog flyget runt 10 på morgonen till Oakland. För er som inte vet så ligger Oakland en 20 min bilfärd söder om San Francisco. När vi kom fram, runt kl 12, så hyrde vi en bil och styrde sedan kosan mot the City of Love - San Francisco.

Vi checkade in på hotellet, som låg väldigt nära stan, och for sedan ut för att äta något till lunch. Maten vi åt var inte speciellt god, min man kände sig lite sjuk sedan innan och brorsan var trött och ville vila. Med andra ord kan man säga att vår vistelse inte började direkt tipp topp. Men efter lite vila på hotellet så gick det bättre.

Vi åkte mot Golden Gate bron och hängde där en stund. Det var skitkallt och blåsigt som bara den. Men ändå, det var väldigt vackert och vi gick runt på stranden och knäppte en massa bilder och njöt av allt.


Golden Gate bron


Det ser soligt ut men det är kallt och blåsigt som f n!

Efter besöket till Golden Gate så stämde vi träff med en tjej som jag och Elwood lärde känna förra året då vi var i stan på ett bröllop. Vi hängde med Summer hela kvällen och fram till midnatt. Vi började med att gå runt lite i Chinatown


Här är vi vid ingången till Chinatown; jag, brorsan och Elwood


Efter Chinatown så gick vi till en bar och drack lite drinkar och öl


Efter baren så tog Summer med oss till en Pizzeria (tror den hette Tomasso) och där åt vi världens godaste Parmesan, vitlök, och spenatspizza.. mmmmm


Jag lämnar er med denna bild vi hamnen i San Fran. Vi tog den här bilden på fredag morgon innan vi fortsatte på vår resa till södra Kalifornien. Men det berättar jag mer om i nästa inlägg!

Mina intryck av staden: Jag har besök San Francisco en gång tidigare och tycker att staden är en riktigt skönhet. Här finns allt och lite till. Vattnet är grön/blåaktigt och allt är så vackert; husen, arkitekturen, naturen mm.
Man kan väl beskriva staden som en storasyster till Seattle. Annars känns städerna ganska lika tycker jag men San Fran är ju glammigare och vackrare på ett annat sätt än Seattle - och större såklart. Det enda minus jag kan komma på är att det inte är särkilt varmt där och det är ju tråkigt.

Tar en liten paus

Hej kära bloggläsare (om jag har några kvar hehe). Jag måste tyvärr meddela att jag tar ett sommaruppehåll på bloggen och beräknar vara tillbaka när saker och ting lugnat ner sig lite. Det bör vara runt den tiden min kära bror åker hem, i mitten på juli, och kanske även när en av mina vänner som kommer på besök efter brorsan åkt också åker hem. Gaaahh det är full rulle här men vi har det superduper bra, jag är så glad att tompalompa är här på besök.
Nu sticker jag och brorsan ut på kvällspromenad! och i övermorgon åker vi till CALifornia baby:-))
Tomas första timmar i Seattle och jag färsk hemkommen från jobbet (mao. jäkligt ofräsh och blek hahah)
Vi  hörs senare i sommar!!!

tjena!

Heeeej! Oj det blir en hel del bloggpauser här på bloggen nu under sommartid märker jag.... fyy skäms på mig:-)
Den här veckan har varit väldigt fullbokad och det kommer inte bli lugnare heller i och med att brorsan kommer hit på onsdag. Jag får helt enkelt göra så att jag bloggar när jag har tid!! Sorry guys:))
Denna vecka har sätt ut som följer:
Måndag: Enda lugna dagen för min del.. jag åkte hem efter jobbet och gick direkt till träningen och där sprang jag i 30 min. Sedan så hade jag värsta "runners high" och körde massa benövningar på styrkemaskinerna. Sedan så dansade jag typ hem överlycklig för att jag hade kommit över mitt stora hat för allt som har med springa och jogga att göra (notera: detta var andra gången jag joggade. EVER!)
Tisdag: Jobbade som vanligt och sedan hem för att gå på en lägenhetsvisning precis bredvid vår nuvarande lägenhet. Var faktiskt riktigt excited och såg fram mot att se om den skulle passa oss. Vad händer!? jo idioten (the landlord) vägrade svara när vi ringde honom så det blev ingen lägenhetsvisning:-( Men men... vi (Elwood och jag) åkte efter det till Eastlake Bar and Grill där vi käkade middag med några av mina kollegor och deras respektive. Det var superkul, jag glömmer ibland att jag jobbar med världens roligaste personer.
Onsdag: Efter jobbet blev det att käka på Mexico med tjejerna vi satt på restaurangen fram till 10 på kvällen och sedan blev det direkt sägen och soooovaa. Hela dagen fick jag sota för att jag sprunit 30 min på löpbandet (jag har ju aldrig sprungit innan). Jag hade sååå sjukt ont i mina ben hela dagen.
Torsdag: Smärtan i benen var borta så jag körde ett vanligt konditionspass på gymmet efter jobbet. Inte alls lika roligt som att springa (damn jag är hooked).... Men ingen smärta efteråt i allafall och det är ju alltid något.
Fredag: Kom hem och hängde en stund innan Frida och Kate kom förbi och vi gick till Broadway och käkade saltglass.. haha jaa det är så vi kallar den för. Stället är lite fint och serverar chockladmartinis och en hel del fantastisk god glass. Vi hade det mysigt och stannade där till stängning kl 01:00.
Lördag: Aooow kaosdagen hahah... började med att intervallpass på löpbandet och fick såklart döont i benen igen:-( Skulle sedan bege mig till Kirkland för lite förfest hos Frida men bussjävlen var 1h försenad. Efter förfesten så åkte vi till BOKA för lite mat och dryck och sedan blev det en klassisk utgång på Pioneer Square med tillhörande dans, lite dricka hmmm, hehe och ont av för höga klackar. Men overall en superkul kväll!!
Söndag: Tjejerna kom över till mig och vi hängde lite innan vi drog tillbaka till Kirkland för mer mexicansk mat. Jag kom hem för ett tag sedan och ska snart hoppa i säng. Imorgon bär det av till Outlet Mall efter jobbet. I morgon är också Kate´s sista dag här i Seattle sedan åker hon hem till Sverige. Hon kanske kommer tillbaka om hennes visum går igenom.. annars är det hennes sista dagar här och det är såklart sååå trååkigt:-(((
Frida öppnade sin finaste champagne för oss i Lördags, den var supergod!
BOKAAAAA: I love this place:-)
Vi hörs senare i veckan!!!

Sangria & Good Friends

I söndags samlades tjejgänget hemma hos Frida för lite mat och dryck. Vi hade så trevligt som man kan ha med goda vänner.
Sangria in a Bowl; blanda rött vin, 7-up, 1 kanelstång, 1 kryddnejlika, 3 cl konjak, strösocker, apelsin och citron (vi skippade citronen dock men blandade istället i jordgubbar och äpplen)
.. och slutresultatet ser ni här ovan
Lady in Red;-)
My dearest
Anna och matbordet; ha ha ser ni den skitstora roséflaskan.. vi drack faktiskt upp allt!
Frida och Rocky; jag kallar honom för Roxy;-)
hmmm in case ni undrar så var vi lediga i måndags pga Memorial Day (som är en helgdag här) därav vår lilla fest i söndags!

Snart kommer min man hem och då ska vi fortsätta kolla på TV serien The Killing. Har ni sätt den? Den svenska skådespelaren Joel Kinnaman är med och har en biroll. Jag visste inte när vi satte på första avsnittet i går att serien utspelar sig i Seattle. Det var ju lite roligt. De gör en rättvis potträtt av stan med; regning, kallt, och förjävligt... fast i och med att det handlar om ett mord så passar ju Seattle in stad. Tänk Twin Peaks... det spelades ju med in i Washington State. Guuud vilket sidospår det blev nu men om ni har en chans att se the Killing så gör det. Det ser mycket lovande ut efter pilotavsnittet.. och så får nu ju ta del av Joel Kinnaman med och Seattle of course:-))