Halloween

Jag vet inte hur poppis Halloween är i Sverige men här är det jättestort! Jag gillar stämningen kring Halloween, men jag har aldrig har varit mycket till för att klä ut mig. 
Mitt allra första Halloween firande var då jag bodde i Seattle som student. Jag minns att jag ville klä ut mig till Miss Universum, för det var lätt och praktiskt, men istället slutade med att jag var en sexig djävul. Så orginellt eller hur!
Under Halloween helgen så är det flera fester på gång och oftast brukar man besöka olika fester under hela helgen, och det är verkligen jättekul att se vad folk har klätt ut sig till. Detta år har maken och jag ingen direkt plan om vad vi ska göra. Vi har snackat lite löst om att åka på en weekendresa till Vancouver, Kanada, men vi får se hur det blir med det. Det skulle inte förvåna mig om vi hamnar på någon fest någonstans iallafall. 
Så här ser det ut i de flesta Amerikanska hus som man åker förbi vid den här tiden på året. Det är verkligen kul att folk orkar lägga ner både tid och pengar för att pynta. 

Pumpor är ju såklart jättepoppis så här års. Pumporna kommer stanna kvar nu hela hösten ut, även efter Halloween. Nästa månad firas det Thanksgiving och då så äter man bl.a. Pumpapaj. Och på Starbucks så har de börjat servera Pumpkin Spice Latte. Och bakverk och annat gott smakar också mest pumpa just nu.
Affärerna svämmar dessutom över av godis och allt går att köpa storpack. 
På jobbet pratas det om tänkabara outfits eller vem som man kan gå utklädd som. Min kollega berättade att hon funderar på att klä ut sig till en av tjejerna i Jersey Shore. Jag tycker det är en fantastisk idé. Haha tänk att gå klädd som lilla Snooki med en vit plastknippa i håret och ett par oversize tofflor i rosa eller...

..gå som Jwoww och hennes rosa örhängen.
Har ni några planer för Halloween?


Kommentarer

Postat av: Cybéle

Haha jag vet vem du kan klä ut dej till ni e lika mörka & snygga ;)



Kim Kardashian.



Lr Elwood kan va Ron & du Sammi hihi^^

2010-10-21 @ 13:24:05
Postat av: Cybéle

Attans! Kan du inte göra dej kurvig då. typ ha en kudde i baken lr nåt? hehe =P



Haha då ska jag va Snooki ;) (Men tyvärr har ingen Halloweenfest jag ska på!) ;P



Btw mamma hälsar! :)

2010-10-21 @ 16:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback