The Stockholm Syndrome

Under den senaste finanskrisen så talades det, i USA, om att landet inte fick gå samma väg som Sverige - dvs. inte bli "socialistiskt". Allt detta snack på nyheterna resulterade i att Jon Stewart skämtade till det i sin talkshow och skickade ner sin kollega till Sverige för att "undersöka" hur "socialistiskt" Sverige var och vad USA hade att vara oroliga för - om de gick samma väg som Sverige vill säga:-)
Jag kan tänka mig att en del av er redan har sätt de två klippen "The Stockholm Syndrome". Dessa klipp är superroliga, så ni måste se dem, om ni inte redan gjort det vill säga:-))
Del 1
The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
The Stockholm Syndrome Pt. 1
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor & Satire Blog The Daily Show on Facebook

Del 2
The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
The Stockholm Syndrome Pt. 2
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor & Satire Blog The Daily Show on Facebook

Kommentarer

Postat av: Elise

Jag ska titta när jag kommer hem ikväll hihi:)

Ibland är det verkligen skönt att sova, det där hade nog hänt mig varje morgon, att jaginte hade gått upp:)

Skönt att tjejerna kommer in till Seattle, med dom kommer ju tiden gå mkt snabbare:D har ni bestämt vad ni ska hitta på än?

2011-02-10 @ 09:03:36
Postat av: Lexi

Haha visst är han. Känner inte till Shout. Men i o med att mattan e vit så tog vi klorin och diskmedel så vi får se, haha får nog slängat den snart. Har ju en i grön också så det är inte hela världen.2011-02-10 @ 09:49:34
Postat av: Johanna

Hejhej! Letade efter en annan blogg men hamnade visst har...lol Hur kommer det sig att du bor i Seattle om jag far fraga?? Vad gor du dar och hur lange har du bott dar? Sorry for alla fragor pa en gang! Bara lite nyfiken... gillar att lasa om andra svenskar som ocksa bor i USA..:)By the way, nar jag gick pa college berattade en av mina professors att jag var tvungen att se "the Stockholm syndrome" avsnitten... haha! Kan inte annat an skratta!/Johanna

2011-02-13 @ 06:17:42
Postat av: cessie

Hej Johanna!Vad kul att du hittat hit:-) Bor du också i USA?

Jag kom hit som utbytesstudent för lite över 5 år sen, träffade en kille och hade långdistans i några år innan vi gifte oss. Jag flyttade till Seattle för 1år och 4 månader sen:-) Har du någon blogg?

2011-02-14 @ 04:34:54
Postat av: Johanna

Hej igen!

Ahh, det var sa det gick till... roligt! :) Trivs du bra i Seattle? Sjalv kom jag till USA som au-pair for 6ar sen, skulle bara vara borta i 1ar var det tankt... men, det blev ju inte riktigt som jag planerat... nu har 6ar gatt och jag ar fortfarande kvar! Nar jag var klar med au-pairandet borjade jag plugga pa college och nu jobbar jag... bor en bit utanfor NYC ja... visst har jag en blogg..:) loppansworld.blogg.se

2011-02-14 @ 05:51:10
Postat av: cessie

Åh vad spännande det låter! Jag vill höra mer:-) var jobbar du nu någonstans? Jag ska kika in på din blogg så fort jag får lite tid!!

2011-02-15 @ 04:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback